Nukahtaminen

Unen tarve vaihtelee yksilöllisesti.  Aikuisilla se on keskimäärin 7–9 tuntia vuorokaudessa. Näin ollen ihminen nukkuu noin kolmasosan elämästään. Unen aikana elimistön toimintakyky palautuu ja fyysinen väsymys poistuu. Myös opitut asiat tallentuvat pysyvään muistiin. Aina nukahtaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa. Unital-tuoteperheestä löydät omaan nukahtamistarpeeseesi sopivan vaihtoehdon.

Unital 1 mg

Mieto, nieltävä vaihtoehto. Aikuisille vähintään 0,5 tabl. nukkumaanmenoaikaan ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Lue lisää

Unital Plus 1,9 mg

Monipuolinen nukahtamisvalmiste on yhdistelmä nukahtamisaikaa lyhentävää melatoniinia, rauhoittavaa ja rentouttavaa vihreästä teeuutteesta eristettyä L-teaniinia, hermoston toimintaan vaikuttavaa magnesiumia ja hormonitoimintaan vaikuttavaa B6-vitamiinia. Unital Plus 1,9 mg valmiste illalla rauhoittaa, lievittää stressiä ja helpottaa nukahtamista.

Lue lisää

Unital Long Night 1,9 mg

Nieltävä, pitkävaikutteinen tabletti. Melatoniinin vaikutukselle on olennaista sen täsmällinen ajoitus. Ruoka heikentää melatoniinin imeytymistä. Ota Unital Long Night 1,9 mg -tabletti pari tuntia ruokailun jälkeen.

Lue lisää

Unital Strong 1,9 mg

Imeskeltävä, nopeavaikutteinen melatoniinitabletti. Anna imeskelytabletin sulaa hitaasti suussa niin melatoniini imeytyy suun limakalvolta.

Lue lisää