Luonnollista apua nukahtamiseen!

Ota avuksi kotimainen melatoniinivalmiste Unital.

Pyöritkö iltaisin vuoteessa saamatta unta? Moni asia voi häiritä nukahtamistasi tässä erilaisia virikkeitä pullistelevassa maailmassa. Melatoniinin eritys vähenee erityisesti iän myötä. Myös epäsäännöllinen päivärytmi esimerkiksi vuorotyön seurauksena saattaa hankaloittaa unen saantia silloin, kun normaalisti olisi luontevin aika nukahtaa. Paljon matkustavat ja nautintoaineita käyttävät saattavat myös kärsiä nukahtamisvaikeuksista. Jos kuulut unesta haaveilevien kasvavaan joukkoon, tutustu Unital-tuoteperheen suomiin mahdollisuuksiin parempien öiden toivossa.

Lue lisää

Vuodenajat haastavat unirytmiämme

Kehossamme luonnollisesti esiintyvä hormoni melatoniini on pimeässä erittyvä hormoni, joka osallistuu nukahtamiseen ja unen ylläpitoon. Sen eritys vähenee valoisaan aikaan. Kun pimennysverhot eivät ole riittävä keino kevään ja kesän lisääntyneeseen valoon tai talven pimeys on sekoittanut unirytmin, on perusteltua etsiä apua nukahtamiseen.

Lue lisää

Unital 1 mg

Mieto, nieltävä vaihtoehto. Aikuisille vähintään 0,5 tabl. nukkumaanmenoaikaan ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Lue lisää

Unital Plus 1,9 mg

Monipuolinen nukahtamisvalmiste on yhdistelmä nukahtamisaikaa lyhentävää melatoniinia, rauhoittavaa ja rentouttavaa vihreästä teeuutteesta eristettyä L-teaniinia, hermoston toimintaan vaikuttavaa magnesiumia ja hormonitoimintaan vaikuttavaa B6-vitamiinia. Unital Plus 1,9 mg valmiste illalla rauhoittaa, lievittää stressiä ja helpottaa nukahtamista.

Lue lisää

Unital Long Night 1,9 mg

Nieltävä, pitkävaikutteinen tabletti. Melatoniinin vaikutukselle on olennaista sen täsmällinen ajoitus. Ruoka heikentää melatoniinin imeytymistä. Ota Unital Long Night 1,9 mg -tabletti pari tuntia ruokailun jälkeen.

Lue lisää

Unital Strong 1,9 mg

Imeskeltävä, nopeavaikutteinen melatoniinitabletti. Anna imeskelytabletin sulaa hitaasti suussa niin melatoniini imeytyy suun limakalvolta.

Lue lisää

Hyvä uni huoltaa mieltä

Melatoniini laskee kehon lämpötilaa ja vireystasoa sekä saa aikaan nukahtamista edeltävän väsyneen valvetilan, mikä on otollista nukahtamiselle. Melatoniinin eritys nousee huippuunsa yöllä klo 02–04 ja vähenee aamua kohti.

Lue lisää

Minkä tuotteen valitsen?

Koska elämäntilanteita ja tarpeita on erilaisia, Unital-tuoteperhe sisältää kolme erilaista melatoniinivalmistetta. Ne eroavat toisistaan melatoniinin määrän ja vaikutusajan suhteen.

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Unital-tuotteita on saatavana apteekeista ja luontaistuotekaupoista. Jos et löydä etsimääsi, kysy myymälähenkilökunnalta! Löydät tuotteen lisäksi suurimmista apteekkien ja luontaistuotekauppojen verkkokaupoista.

Lue lisää